Aanbod schepen

Trekschuit

Voor dit casco heeft KJS een plan en een ijzerwerk begroting gemaakt van de verbouw tot varend woonschip met als basisidee een trekschuit zoals deze vroeger veel in Holland heeft gevaren. Dit schip heeft een lengte van 18m en een breedte van 3,50m. Het schip heeft de “Double Narrow” afmetingen om een groot deel van het Engelse vaarwater te kunnen bevaren. Het schip wordt in beheer van KJS ijzerwerk klaar geleverd. Verdere afwerking in overleg. Het casco is eventueel ook in huidige staat te koop.

Prijs: NOTK

Op basis van bovenstaand casco heeft KJS een plan en een ijzerwerk begroting gemaakt van de verbouw tot varend woonschip op basis van een trekschuit. Op basis van bovenstaand casco heeft KJS een plan en een ijzerwerk begroting gemaakt van de verbouw tot varend woonschip op basis van een trekschuit.

Salonboot

In samenwerking met CMS heeft KJS op basis van dit casco een plan gemaakt tot verbouw tot nevenstaande salonboot. Het schip wordt ijzerwerk klaar geleverd. Verdere afwerkingen in overleg.

Prijs: NOTK

In samenwerking met CMS heeft KJS op basis van bovenstaand casco een plan gemaakt tot verbouw tot nevenstaande salonboot. In samenwerking met CMS heeft KJS op basis van bovenstaand casco een plan gemaakt tot verbouw tot nevenstaande salonboot.